Al van jongs af aan werd ik aangetrokken door klank en beeld.

 

Ik begon mijn muziekloopbaan achter de piano aan de academies van Sint-Truiden en Maasmechelen en vervolgde mijn studies aan het conservatorium van Antwerpen. Daarnaast volgde ik zangles in de academies van Luik en Waremme en bekwaamde me verder o.a. bij privédocente Niki Dierickx.

 

Beeldend heb ik les gekregen in de academies van Sint-Truiden en Waremme en mij verder autodidactisch ontplooid. Ik verdiepte me in de teken- en schilderkunst en heb kennis van verschillende thema's (portretten van mens en dier, stillevens met bloemen en landschappen) en technieken (aquarel, potlood, softpastel en acryl). U kunt een aantal van mijn werken in de galerij bekijken.

 

Inmiddels heb ik 20 jaar pedagogische ervaring opgebouwd in het dagonderwijs. Lesgeven is een tweede natuur geworden en kent voor mij geen geheimen meer.

 

Ik ben nu op een punt in mijn leven gekomen, waarop ik beide sporen wil combineren: vanuit een academische en pedagogische achtergrond mensen laten genieten en tot zichzelf laten komen door de kracht en de schoonheid van kunst.